2014-08-13 07:52:20• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy baráti segítség mindig jól jöhet

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez igazán az ön napja lehet, a társaság középpontjába kerülhet, ön lelkesíti környezetét. Vágyja az újat, a szokatlant, egy nagy utazás most mindennél többet jelenthet önnek. A vizes helyek előnyt élveznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy elkötelezettséget vállalt, és ez bizony felelősséggel jár. A továbbiakban nem dughatja homokba a fejét, le kell számolnia néhány illúziójával. Ez némi csatározáshoz vezethet, de a békekötés nem fog elmaradni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha váltani akar, vagy többre tör, jó időszak ez a munkahelykeresésre. Lehet, hogy most még csak tapogatózik, de amit most kitalál, az őszre akár valósággá is válhat. Járjon még ma utána a lehetőségeinek! Nézze az álláshirdetéseket!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz hatására úgy érzi, sürgősen meg kell látogatnia kozmetikusát, vagy kedvenc butikját. Kisugárzása még segédeszközök nélkül is megnő, s nemcsak az embereket, de a pénzt is vonzza magához. Jó érzéke van a befektetésékhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Társa bajban van, és talán épp ezért harapósabb is a kelleténél. Kölcsönös viták helyett inkább próbáljon meg segíteni neki, hogy újra magára találhasson. Nehéz lesz, mert még az ő ellenállását is le kell küzdenie. De aztán nem lesz hálátlan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Minél távolabb van otthonától, most annál jobban érezheti magát. Szó szerint. Az otthoni gondok már a torkáig értek, már nem látta saját határait, életfolyama irányát. A távolság segít ebben. Vagy egy zarándokút egy magas hegyre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén folyton új kihívások elé állítják, ami kicsit megterheli emésztőrendszerét. Ezért, ha már a stresszt nem bírja elkerülni, legalább a kosztjára figyeljen oda. Egyen sok zöldet és gyümölcsöt, ez segíti az emésztést, emésztődés helyett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az okkult dolgok házában álló bolygók teszik, hogy túl sötét jövőképet fest önmaga elé e napokban. Gondoljon arra, hogy minden halál egy új élet kezdete. Most némi pihenésre, és visszavonulásra van szüksége, hogy újult erővel kereshesse útját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Társa kivirul, és ez önre is jó hatással lehet. Sok szórakozásban lesz részük hétvégén, ami azért kissé kimerítő lehet. Egy alapos kivizsgálásra is sort kéne keríteni, még ha különösen nem is érzi rosszul magát. Mikor volt utoljára fogorvosnál?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mindenkit érhet baleset, ön sem kivétel ez alól. A mai napon különösen óvatosnak kell lennie: inkább kerülje a forgalmas útvonalakat, ha volán mögé kell ülnie. Az éles szerszámoktól is ajánlatos óvakodnia. Ma még egy ártatlan körömreszelő is baj forrása lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy baráti segítség mindig jól jöhet, elevenítse fel régi kapcsolatait! Az újakat sem kell megvetnie persze, de most főleg azokra van szüksége, akik egzisztenciális szempontból a javára lehetnek. Bármennyire megveti is a pénzt, most szüksége van rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Otthonát érintő pénzügyi kérdések foglalkoztatják: most pontot tehet egy régóta elhúzódó vitás kérdésre, és még jól is jön ki az alkuból. Társával való kapcsolata, ha nem igazi, mély szereteten alapul, most meginoghat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: